Συνεργάτες

Coca Cola Τρία Έψιλον

Η Κάβα Σαμπάνη έχει την χαρά να συνεργάζεται με την εταιρεία Coca Cola Τρία Έψιλον που αποτελεί την κορυφαία εταιρεία του κλάδου των αναψυκτικών – ποτών στην Ελλάδα. cocacola3e

Ζαγόρι

Η Κάβα Σαμπάνη έχει την χαρά να συνεργάζεται με την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., μια από τις πλέον πρωτοπόρες και καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες, με ηγετική παρουσία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.

Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Η Κάβα Σαμπάνη συνεργάζεται με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία από το 1981. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία παράγει και συσκευάζει στη χώρα μας μερικές από τις πιο δημοφιλείς μπίρες: Amstel, Heineken, ΑΛΦΑ, Fischer, ΒΙΟΣ 5 και Buckler. Παράλληλα, εισάγει τις μπίρες: SOL, Affligem, Mc Farland, Erdinger, Chimay, Krusovice, Moretti κα.

Β.Σ. Καρούλιας

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία – Fix Hellas

Η Κάβα Σαμπάνη συνεργάζεται με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, την εταιρεία που παράγει στην Ελλάδα την μπίρα FIX και συνεργάζεται με την κάβα μας για τις μπύρες Fix, Mythos, Carslberg, Kaiser, Corona, Guinness, Henninger, Schneider, Grimbergen, Kilkenny, Magners Original και Somersby.

Lux

Η Κάβα Σαμπάνη έχει στενή συνεργασία με την ελληνική εταιρεία αναψυκτικών ποτών και χυμών Lux.

Τσάνταλη

Η Κάβα Σαμπάνη συνεργάζεται με την οικογένεια Τσάνταλη, μια από τις παλαιότερες οικογένειες οινοποιών της Ελλάδας.

Ελληνικά Κελάρια Οίνων

Η Κάβα Σαμπάνη έχει συνεργάζεται με την εταιρεία Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε., από τους μεγαλύτερους πρεσβευτές του Ελληνικού κρασιού σε ολόκληρη την υφήλιο.

Pepsico – Ήβη

Η Κάβα Σαμπάνη έχει στενή συνεργασία με την εταιρεία αναψυκτικών ποτών και χυμών Pepsico – Ήβη.

Βίκος

Η Κάβα Σαμπάνη συνεργάζεται με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) από τις πλέον καταξιωμένες στον χώρο της εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών ποτών.

Diageo

Η κάβα μας σας παρέχει τα προϊόντα του ομίλου Diageo. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από αυτά : Hennessy, Gordon’s Gin, Tanqueray London Dry, Baileys, Captain Morgan Rum, Pampero Rum, Archers, Pimm’s, Don Julio, Smirnoff, Dimple, Haig, Johhnie Walker, J&B, White Horse, Cardhu, Oban, Talisker.

ION

Η Κάβα Σαμπάνη προμηθεύει όλα τα είδη της εταιρείας ΙΟΝ, της μεγάλη ελληνική εταιρεία σοκολάτας και ζαχαρωδών, με προϊόντα όπως Nucrema, Break, Join, Σοκοφρέτα, Derby, O-MAMY, Noisetta και Baloo.

Αμφορεύς

Η Κάβα Σαμπάνη συνεργάζεται με την εταιρεία ΑΜΦΟΡΕΥΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., εισαγωγική εταιρεία και ποτών και κρασιών.

Παπαδοπούλου

Προϊόντα της μεγάλης ελληνικής εταιρείας μπισκότων Παπαδοπούλου, όπως Πτι Μπερ, Μιράντα, Caprice, Γεμιστά, Cookies, Πολυδημητριακά, Digestive, Choco, Cream Crackers, Pick Crackers, θα τα βρείτε στην κάβα μας.

Mantis

Η Μάντης Εμπορική Α.Ε. είναι ένας από τους κορυφαίους διανομείς αναψυκτικών, οινοπνευματωδών ποτών και καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα, όπως το ενεργειακό ποτό Red Bull.

Amvyx

Η κάβα μας συνεργάζεται στενά με την εταιρεία ΑΜΒΥΞ Α.Ε., από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς αλκοολούχων ποτών.

Έψα

Η κάβα μας συνεργάζεται με την ελληνική εταιρεία αναψυκτικών Έψα και προμηθεύει τους πελάτες της με όλα της τα προϊόντα.

Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Φυλλάδιο Προσφορών μας

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Συνεργάτες